Belgium Road Association

Choose your language

      

Remember my choice

 

13.10.2020 - Workshop PIARC <Post congres ABU DHABI> (12:30-17:00, OCW Sterrebeek) || SCHRIJF U IN !

Wist u dit al ? ... De BWV is stichtend lid van de Wereldvereniging voor Wegenbouw – PIARC; ... Van de 3700 deelnemers afkomstig uit 144 landen zijn er 37 Belgen die in belangrijke mate hebben bijgedragen aan de diverse sessies van het Internationaal PIARC-Wegencongres dat georganiseerd werd in Abu Dhabi in oktober laatstleden, met een bijzondere vermelding voor Anne-Séverine Poupeleer (AWV) die de prijs heeft behaald voor de beste technische presentatie ; … Meer dan 35 Belgen zijn actief in de Commissies of in de Technische Comités en werkgroepen van PIARC waarvoor dit jaar een nieuwe vierjarige cyclus aanvangt ; … de PIARC-voorzitter, Claude Van Rooten, is een Belg.

Redenen genoeg om deel te nemen aan de contactnamiddag die georganiseerd wordt op 13 oktober 2020 in de lokalen van het OCW te Sterrebeek (tenminste, als de sanitaire regels dit toelaten).

Bij deze gelegenheid zult u de PIARC-voorzitter persoonlijk ontmoeten alsook de diverse Belgische vertegenwoordigers die actief zijn binnen PIARC. Ze zullen u de weerslag voor België meedelen van hun samenwerking met experten op internationaal vlak. De leden van de Belgische delegatie aan het Congres in Abu Dhabi zullen met u hun indrukken delen i.v.m. dit Congres alsook de voornaamste conclusies en innovaties meedelen.

Met genoegen kijk ik ernaar uit om u talrijk te mogen begroeten bij deze gelegenheid.

Vriendelijke groeten,
Etienne Willame
Voorzitter

Attendees

Dominique Verlaine
Alain BROES
Laurent DONATO
Christophe Vanoerbeek
Bénédicte HOUTART
Roelants ROELANTS

Event Category:


Date:

From: 
13 October 2020
Through: 
13 October 2020

Address:

OCW Sterrebeek
Fokkersdreef 21

1933 Sterrebeek

Belgium

Register:

You can register from: 
Tuesday, 21 April, 2020
You can register till: 
Saturday, 10 October, 2020